Justin Bieberi klaasist mõis peksti segi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber sai jõuludeks lennuki
Justin Bieber sai jõuludeks lennuki Foto: Justin Bieber / Instagram

Sel nädalavahetusel kasutas räppar Meek Mill peo korraldamiseks Justin Bieberi klaasist mõisa. Pidu väljus kontrolli alt, mille peale kutsuti kohale ka politsei ning Bieberi kodu sai tõsiseid kahjustusi.

Räppari korraldatud Grammy järelpeolt võtsid osa staarid nagu Nicki Minaj, French Montana, Khloe Kardashian, Chris Brown jpt. Peolt ei puudunud ka koha omanik.

Probleemid algasid kaklusega kahe rivaalitseva jõuguliikme vahel. Kakluse ajal võeti kasutusse isegi jääskulptuurid. Politsei kutsuti kohale kell 1:30 öösel. Kohel jõudnud patrull avastas peo toimumise naabruskonnas ringi liikumas ligi 1000 inimest ning tegutses 3 tundi, et tänavad pidulistest tühjad oleksid.

Foto: Billboard

Ühtegi peol osalejat ei arreteeritud, kuigi Bieberi kodu oli saanud tõsiseid kahjustusi.

Väidetavalt üüris Meek Mill Justin Bieberilt klaasist mõisa üheks nädalaks, et tal oleks peale Grammy auhindade kättejagamist kindel peopaik olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles