Galerii: sõbrapäeva unustamatu õhtu Gloria Veinikeldris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 14. veebruaril kell 19:00 pakkus ajalooline Gloria Veinikelder sõbrapäeva erimenüüd, mille kõrval sai nautida moebrändi IRIS JANVIER uut loomingut.

Peakokk Kaido Metsa poolt pakutud sõbrapäeva neljakäiguline erimenüü ja moebraänd IRIS JANVIER uue kollektsiooni esmaesitlus pakkusid koos täiusliku õhtu. Külalisi tervitas pokaal Crémant de Loire Rosé Brut, Le Château, romantiliselt Prantsusmaalt.
 

Tallinna vanalinna südames, keskaegse linnamüüri varjus peituv Gloria Veinikelder pakub toiduelamuste kõrval oma külalistele konkurentsitult Põhjamaade suurimat veinivalikut. Ajalooline atmosfäär, suurim veinivalik ja armastus hea toidu vastu teevad Gloria Veinikeldrist koha, kus aeg peatub nautlemiseks. Restorani hubane ja elegantne interjöör, küünlavalgus ja praksuv kamin teevad venikeldrist kahtlemata ühe tõelise vanalinna pärli.
 

IRIS JANVIER uus kollektsioon on neile, kes hindavad modernset, funktsionaalset ja läbimõeldud disaini.
 

Uues IRIS JANVIER kollektsioonis on õrnsust ja tundlikkust, kuid ka tugevat, värsket energiat ja dünaamikat. Seekord on rõhk riietumise kunstil aga kindlasti ka naudingul, mis saadakse kauneid riideid kandes. Uus kollektsioon on seksikas, kuid samal aja hästi tasakaalustatud ja viisakas. Kollektsioonis on palju kleite, toppe ja seelikuid valmistatud kõrgkvaliteetsest pitsist, materjalist, mis on mänguline ja naiselik ning samas lisab kandjale enesekindlust ja võlu. Kasutatud on ka seksikat ja provokatiivset nahka, ülitrendikaid pastelseid toone ja lilleprindiga siidi. 
 

Eriti lahke fortuuna jagas õhtul ohtralt kingitusi, mille on välja pannud Gloria Veinikelder, IRIS JANVIER, mineraalkosmeetika Da Vinci, naturaalkosmeetika Madara ja ehtebränd New Vintage by Kriss.
Kohal oli ka veetlev maag Maria Katariina, kes ennustas paaridele ja üksikutele armuelu tulevikku.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles