Video: Ketlin Bachmann: kokteil-kleidiga presidendi vastuvõtule minna ei sobi

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Vabariigi aastapäev on ukse ees. Milliseid kauneid kleite näeme sel aastal presidendiballil? Üheks daamide lemmik-moeateljeeks on kindlasti Tallinna kesklinnas resideeriv Embassy of Fashion, kust on võimalik hankida Riina Põldroosi, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmanni loomingut.

Foto: Erlend Štaub

Embassy of Fashion pakub Riina Põldroosi, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmanni (pildil) loomingut.

Foto: Tanel Veenre autoriraamat

Lisaks kaunitele kleitidele leiab moeateljeest ka ehtekunstnik Tanel Veenre ainulaadset loomingut, mis sobib suurepäraselt kandmiseks ateljees valminud kleitidega.

Foto: Viktor Burkivski

Ketlin, kas eesti naine ostab ja kannab meelsasti pikki kleite?

Naisi on erinevaid. On naisi, kes väga meelsasti ostavad ja ka kannavad pikki kleite, ostavad neid tihti ja armastavad neid kanda. Kuid loomulikult on ka neid, kes väga pikalt enne mõtlevad, kumb kleit, pikk või lühem, osta. Ühesõnaga on väga murelikud, kus ma seda pikka kleiti hiljem veel kannan.

Foto: Tiit Mõtus

Kui keegi on jäänud viimasel minutil veel jänni ja tal ei olegi presidendi vastuvõtule kleiti hangitud, siis kas sinul on midagi pakkuda?

Paar pikka musta kleiti on veel jäänud. Kindlasti peaks kleit pikk olema, ma ei soovitaks kokteil-kleidiga minna. Mul on jäänud alles veel neutraalsed mustast siidist kleidid, mis alati päästavad hädast välja. Nendega sobib ka presidendiballile minna, kui lisada kaunid aksessuaarid.

Aga, kui mul leidub kapis väga ilus, kuid pisut lühikesevõitu kleit, on see tõesti suur etiketi viga, minna sellega presidendiballile?

Mulle tundub, et meil on neid üritusi, kus käia pika kleidiga, niigi vähe, siis tasub kasutada seda võimalust ja minna pika kleidiga. Mina igatahes lühikese kleidiga ei läheks ja ega etikett ka seda heaks ei kiida, kuigi on 21. sajand. Ballidele minnakse ikka pika kleidiga. Ja ka enesetunde pärast soovitaksin vahel kanda pikka kleiti.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles