Galerii: sõbrapäeva meeleolukas live Deja Vu's

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 14.veebruaril tõestas Lounge Deja Vu taaskord, et mõnusa õhtu veetmiseks tasub sammud seada just sinna. Sõbrapäeva puhul ootas Lounge Deja Vu's kõiki külastajaid ees meeliülendav õhtu, kus laval pakkus ebamaiselt kauni ja meeleoluka live'i Inglismaa lauljatar Cleo Stewart. 

Lounge Deja Vu korraldab iganädalasi live-muusika õhtuid, kuid seekordne esineja jättis kaugele maha kõik senised, sest Cleo hääl, omanäoline väljanägemine ning isiksus panid lounge'i külastajad hetkega endasse armuma. Tõelise staarisiksuse mõjul täitus tantsusaal hetkega ning rahva ülevoolav kaasaelamine oli täiesti esmakordne!
 

Kogu õhtu jooksul kostitas Galliano kõiki lounge'i külastajaid maitsvate Galliano Hot Shottidega, mis mõjusid üheaegselt nii joovastavalt ja ergutavalt!

Lounge Deja Vu'l on veebruariks ette valmistatud veel nii mõnigi kütkestav live-muusikaõhtu, millest järgmine toimub juba laupäeval. Asetleidev peoõhtu Magnum Esitleb toob sedapuhku lavale noormeeste trio, eesotsas Ikevald Rannapiga, kes teeb nüüdseks muusikakarjääri edukalt ka Saksamaal. Deja Vu's astub noormees üles enda kitarristiga  Ricardo Guarilhaga, kes on päris Rio De Janeiro'st ning trummidel saadab neid andekas Silver Ulvik.

Rohkem infot laupäevase Magnum Esitleb: Ikevald Rannap peo kohta saad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles