Video! Räppar Beebilõust jättis tänu vanglas kirjutatud luulele kuritegevusega hüvasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Elbing ehk räppar Beebilõust
Andres Elbing ehk räppar Beebilõust Foto: Kanal 2

Korduvalt kinni istunud Saaremaa noormehest, artistinimega Beebilõustast, sai vanglas luuletaja.

Luule aitas Beebilõustal kuritegeliku maailmaga hüvasti jätta. Kanal 2 «Reporter» kohtus 34-aastase Andres Elbinguga ehk Beebilõustaga.

Beebilõusta esimene plaat kadus lettidelt kiiresti, kohe on ilmumas teine album. Ilmunud on ka kaks luuleraamatut, mis on tõlgitud isegi hiina keelde.

Foto: Annika Erg

Artist meenutab, et sai kaks aastat kinni istumist politseiniku löömise eest rüseluse käigus. «Need kaks aastat tegid mind ainult hullemaks,» lisas ta, et siis algas alles õige action pihta. Räppar sai kõigest aastakse vabaduses olla, kui sattus röövimiste ja kaklemise eest taas vanglasse. Seekord tuli istuda viis aastat.

«Ma teadsin, et ma pean midagi vägevat elus korda saatma, aga see siin ei ole vägev. Ma ei tahtnud seda raisku lasta ja hakkasin tegutsema.» Niisiis lõpetas artist vanglas kooli ning hakkas suure räpiaustajana kirjutama riime. Pärast kohtumist arhitekt Vilen Künnapuga hakkas noormehel uus elu.

Vaata videst!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles