Moeröögatus: kuldsed tattood ehk kaunitest ehetest inspireeritud ajutised tattood

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2015 finaalkontserdil oli Elu24 peatoimetaja Anu Saagim kaetud kuldsete tattoodega. Uus moeröögatus? Millega täpsemalt tegu selgitab efektsete kaunistuste maaletooja Merje Sumberg. 

Foto: Erlend Štaub

Merje Sumberg: Kuldsed tattood sobivad ideaalselt, kui soovite minna randa, ujulasse, pidudele, festivalidele, mõnele heale kontserdile… Lihtsalt lisa mõni detail kuldsest tattoost – sära ja asu tegudele!

Tegu on ülimalt naiseliku kehakunstiga, mis mõjub esteetiliselt kaunilt ning mis peamine, ei riku Teie nahka ja on ohutu, lihtne paigaldada ning eemaldada. Võimalus on erinevate kuldsete tattoode komplektidega varieerida ja lõpuks leida oma unikaalne stiil. Lisaks on suurepärane võimalus ajutisi tattoosid sobitada ehetega, mida igapäevaselt kannate, mõjudes uudse ja stiilipuhtana. Igal juhul tunnete end erilisena. Meile kõigile meeldivad komplimendid ning pole ju paha, kui ühel hetkel saab sellest loomulik osa päevast.

Toode on mittetoksiline, kestab 4-6 päeva, sõltuvalt tattoo asukohast ning on äärmiselt lihtne paigaldada, kui ka eemaldada. Ühes pakis on neli erineva disainiga tattoode lehte.

Foto: Erlend Štaub

Paigaldamine:

- puhasta ja kuivata nahk

- lõika välja sobiv tattoo

- eemalda kile

- aseta aplikatsioon nii, et tattoo nakkub kergelt, hoia paigal

- suru märg rätik paberile, hoia  umbes 30 sekundit

- eemalda paber

- lase kuldsel tattool kuivada mõni minut

Eemaldamine:

- vala veidikene õli ja lase mõjuda minut (beebi -, kookose või oliiviõli)

- seejärel hõõru kergelt

Nii lihtne see ongi!

Anu Saagimile käis Eesti Laulu eel kuldseid tattoosid paigaldamas Merje Sumberg Golden Tattoo OÜ`st.

Kuidas see täpsemalt käis, võid vaadata juba videost!

Tellida saab kaunistusi www.kuldnetattoo.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles