Moonika Batrakova maksab Hundisilma elektriarveid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar pidas Tallinna raekojas oma 60. sünnipäeva. Veteranpoliitiku paremal käel säras nõunik Moonika Batrakova.
Linnapea Edgar Savisaar pidas Tallinna raekojas oma 60. sünnipäeva. Veteranpoliitiku paremal käel säras nõunik Moonika Batrakova. Foto: Karli Saul

Toimetusel on andmed, mille kohaselt tasub Tallinna staarlinnapea Edgar Savisaare Hundisilma mõisa elektriarve tema nõunik Moonika Batrakova.


Kuni Edgar ja Vilja Savisaare abielu lahutamiseni 2009. aasta detsembris tasus elektrienergia eest Vilja Savisaar. Pärast seda on see kohustus jäänud Batrakova õlgadele.

Batrakova on oma leivaisale lähedalseisev persoon. Kui traditsiooniliselt seisis Hundisilma jõululaual Vilja Savisaare poolt küpsetatud lõhe, siis 2009. aastal, vahetult päras lahutust söödi seal märksa toitvamat Batrakova-põrsast.

Esmakordselt kerkis Moonika meedia vaatevälja 2007. aastal Keskerakonna suvepäevadel, kus lühikeses spordiriietuses Edgar tal mänglevalt rindadest haaras. Hiljem sai Moonika linnapea nõunikuks. See ametikoht võimaldas tal šefiga koos välisreisidel käia, kultuuriüritusi väisata ning vihmavarju hoida.

Moonika Batrakova ei soostu selgitama, milliseid ülesandeid tal (peale ametijuhendis loetletute) bossi ees veel on. Ta soovitab vaid allikad üle kontrollida (Tehtud! – toim). Jääb muidugi faktiks, et Hundisilma majapidamine nõuab hoolt ja ühte korralikku virtinat oleks hädasti vaja. Eriti veel niivõrd tööga hõivatud üksikul meesterahval nagu Edgar Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles