Spotifys saab kuulata Ewert and The Two Dragonsi värsket albumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and the Two Dragons esines Rock Cafes täismajale
Ewert and the Two Dragons esines Rock Cafes täismajale Foto: Jelena Rudi

Sel nädalal jõudis müügile ansambli Ewert and The Two Dragons uus album «Circles», mida saab kuulata ka Eestis üha populaarsemaks kujunevas Spotify keskkonnas.

Uus album tuli müügile 24. veebruaril, olles koheselt saadaval ka Spotifys. Lühikese ajaga on «Circles» kerkinud eestimaalaste üheks eelistatuimaks albumiks Spotifys.

Tähistamaks Ewert and The Two Dragonsi uue albumi saabumist kutsub EMT kõiki Eesti muusika sõpru märtsi alguses üles jagama läbi sotsiaalmeedia pilte, mis seostuvad uue albumi kuulamisega.

Foto: Mart Vares

Parimad pildid valivad välja Ewert and The Two Dragonsi liikmed ja nende autoritele on auhinnaks piletid bändi 19. märtsi kontserdile Nordea Kontserdimajas. Ühtlasi käivitub 2. märtsil välimeedias kampaania, kus soovitame jälgida Tallinna ja Tartu kesklinnas olevatel plakatitel asuvat infot, mis annab täpsemad juhised, kuidas osaleda loosimises, mille peaauhinnaks on kohtumine Ewert and The Two Dragonsi liikmetega.

Ewert and The Two Dragonsi Tallinna ja Pärnu kontsertide piletid on EMT klientidele 20% soodsamad. Samas tuleks huvilistel kiirustada, kuna sooduspileteid on piiratud koguses. Vaata lähemalt siit.

Üha populaarsemaks kerkiva Spotify puhul on kaalumisel ka uuendused, mis puudutavad muusikateenuse perelahenduse võimalikku toomist Eesti turule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles