Miks käis Oscarite punasel vaibal Ivo Felt, aga mitte Lembit Ulfsak? Põhjus on väga lihtne!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mandariinide» produtsent Ivo Felt (vasakult), režissöör Zaza Urušadze, näitleja Lembit Ulfsak ja operaator Rein Kotov.
«Mandariinide» produtsent Ivo Felt (vasakult), režissöör Zaza Urušadze, näitleja Lembit Ulfsak ja operaator Rein Kotov. Foto: Liis Treimann

Täna Ameerikast Eestisse saabunud «Mandariinide» produtsent Ivo Felt seletas «Ringvaates», miks ei kõndinud Oscari-gala punasel vaibal näitleja Lembit Ulfsak.

«Me peame sind kohe hurjutama. Lehed kirjutavad täna kõik, et sa ei lasknud kuulsal Lembit Ulfsakil punasele vaibale minna ja ronisid sinna ise. Kas sa hakkad lolliks minema või?» lõõpis Marko Reikop.

«Päris nii ei ole,» naeris Felt. «Tegelikult oli meil seal mitu inimest kohal.»

«Ma sain aru, et kaks inimest lubati sinna ja produtsent ronis ise kohale,» ütles Reikop.

«Produtsent nagu siga rukkis, eks ole... Tegelikult oli asi selles, et Lembitu inglise keel pole võibolla päris nii hea. Seal on lihtsalt vaja kogu aeg laivis intervjuusid anda. Zaza inglise keel on ka selline, et on natuke tuge vaja. Tegelikult oli keel see, miks ma olin sinna natuke sunnitud minema,» seletas Felt.

«Nii et Ulfsak ei tunne ennast kuidagi halvasti selle tõttu?» uuris Reikop.

«Ma väga loodan, et Ulfsak ei tunne ennast halvasti ja väga loodan, et Ulfsakil on veel see võimalus sinna minna,» sõnas Felt.

«Mandariinide» režissöör Zaza Urušadze ja produtsent Ivo Felt Oscari-gala punasel vaibal
«Mandariinide» režissöör Zaza Urušadze ja produtsent Ivo Felt Oscari-gala punasel vaibal Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles