Vin Diesel ootab modellist tüdruksõbraga kolmandat last

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cast member Vin Diesel and his partner Paloma Jimenez pose at the premiere of "Riddick" in Los Angeles, California August 28, 2013. The movie opens in the U.S. on September 6.   REUTERS/Mario Anzuoni  (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Cast member Vin Diesel and his partner Paloma Jimenez pose at the premiere of "Riddick" in Los Angeles, California August 28, 2013. The movie opens in the U.S. on September 6. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Filmistaar ja menufilmi «Fast and Furious» näitleja Vin Diesel ning Mehhiko modell Paloma Jimenez ootavad koos kolmanda lapse ilmaletulekut.

Filmistaar Vin Diesel ja modell Paloma Jimenez ootavad perelisa 4-aastalsele vennale Vincent Sinclair ja 6-aastasele õele Hania Riley.

47-aastane staar rääkis, et lahkunud kaasnäitleja Paul Walker, kes oli teismelise tütre isa, aitas teda vanemaks olemist hinnata.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles