Pärnus õpetatakse ohutult käituma

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Sellel laupäeval, 11. septembril 12-15 toimub Pärnu kesklinnas Port Arturi kõrval asuval platsil ohutuspäev.

Lääne-Eesti päästekeskuse ennetustöö büroo peaspetsialisti Kiira Udu teatel on neljandat korda toimuva ürituse eesmärk kõigile huvilistele ohutusalast infot jagada.

Nii löövad ohutuspäeval päästeteenistuse kõrval kaasa politsei, pommigrupp, Punane Rist, Aide autokool, korstnapühkijad ja teised.

Ohutuspäeval näeb tegutsemas politseikoera, tutvuda pommirobotiga ja harjutada tulekahju kustutamist. Kohal on päästetehnika, politsei erivarustus, Aide autokooli simulaatorid ja muudki huvitavat.

Ohutuspäeval osalevad veeohutuse ja veepäästega tegelevad organisatsioonid. Nii jagavad veeohutuse koolis õpetusi vetelpäästjad, kohale on toodud veesõidukid ning silmailu pakuvad vetelpäästekoerad.

Lastele on avatud lasteala, kus päästekoer Nublu ja Lõvi Leo õpetavad ohutut käitumist nii liikluses, kodus kui supelrannas.

Üritus on kõigile tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles