Kuula! Vunts valmistas filmi «Nullpunkt» auks loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Oidram ehk artistinimega Vunts fännikohtumisel Skrillex'iga
Rauno Oidram ehk artistinimega Vunts fännikohtumisel Skrillex'iga Foto: Erakogu

Seesama Vunts, kes võitis hiljuti tänu Elu24-le võimaluse kohtuda oma eeskuju Skrillexiga, avaldas mõned päevad tagasi uue loo.

«Isegi Nullpunktis taustanäitlejana osalenuna, otsustasin teha sellest laineid löövast projektist ka muusikapala. Paljudele meeldejäänud ja filmi põhi püandiks olnud lõpulause «Käi P***i Paula» tundus olevat täpselt see õige materjal, mida kasutada loo vokaalina. Olin suhteliselt skeptiline kuidas seda vastu võetakse, aga nagu näha, siis paari päevaga on lugu saanud päris palju positiivset vastukaja,» kommenteerib Vunts uue loo tagamaid.

Vuntsi tegemisi on ennem saanud kuulda ka Saaremaa Rannapeol ja erinevatel sellelaadsetel üritustel. Selle aasta hiphop auhindade tipu Suure Papaga koos on remixitud ka 2 lugu - «Vendeta» ja «Meenutan su nägu», mida saab ka papa albumilt «Näita Mulle Kuningat» alla laadida ja kuulata. 

Vuntsi võib leida ka mõned kuud tagasi Triin Tulevi draama artiklile vastust andmas looga Vunts feat. NoaShark - «Et sa teaks», kus Vunts tegi oma räpidebüüdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles