Peda Folk ootab bände ja loomeinimesi lavale!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peda Folk
Peda Folk Foto: Facebook

Legendaarne tudengiüritus Peda Folk, mis toimub tänavu 7. mail juba 43. korda,  ootab pealavale esinema bände ja Vabalavale loomeinimesi.

BÄNDIKONKURSS

Pealavale oodatakse esinema erinevaid muusikastiile viljelevaid kollektiivne, kelle koosseisust vähemalt pooled on tudengid.

Kandideerimiseks on korraldajatele saata oma bändi:

- 1-3 demolugu

- foto

- bändi ja -liikmete tutvustus

- kontaktandmed

- video esinemisest (kui on)

Bändide demosid oodatakse 7. aprillini e-posti aadressil pedafolk@esindus.ee. Demode hulgast valib žürii välja 5-8 bändi, kes saavad võimaluse astuda üles Peda Folgi kontserdil. Varasemalt on Peda Folgil üles astunud näiteks Kruuv,  Marko Matvere ja Jaan Tätte, Groundhog Day, Bedwetters, Külalised, Taavi Peterson & Üdi jpt.

VABALAVA

Vabalavale oodatakse esinema loomeinimesi: pillimängijaid, lauljaid, tantsijaid, luuletajaid, performance-kunstnikke, jutuvestjaid ja näitlejaid jne.

Selleks, et oma talenti Peda Folgil maailmale näidata, pole vaja teha muud kui saata email hiljemalt 20.aprilliks aadressile pedafolk@esindus.ee ning panna kirja oma nimi ja kontaktandmed, etteaste lühikirjeldus, ajaline kestvus ning tehnilised nõuded.

Peda Folk on üritus, mis pakub parimatele tudengikollektiividele ainulaadset võimalust esineda professionaalsel laval suure auditooriumi ees. Festival on ammu välja kasvanud Tallinna Pedagoogikaülikooli mastaabist ning kujunenud Tudengite Kevadpäevade raames üheks külastatavaimaks ürituseks üldse.

Peda Folk toimub sel aastal 7. mail Tallinna Lauluväljakul. Üritust korraldab Tallinna Ülikooli Üliõpilaskonna Kultuuriklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles