Johnny Depp teenib Hollywoodi meesstaaridest enim

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: SCANPIX

Majandusväljaande Forbes andmetel makstakse Hollywoodi meesnäitlejatest kõige enam Johnny Deppile.

Režissöör Tim Burtoni 3D filmis «Alice Imedemaal» mängis Depp Hullu Kübarategijat, mille eest maksti talle 76 miljonit dollarit. See tegi temast kõige enam teeniva staari.

Selle Disney stuudio filmi kassatulu kogu maailmas oli üks miljard dollarit.

Deppi uus film «The Tourist», kus ta mängib koos Angelina Joliega, tõi talle sisse 23 miljonit dollarit.

Forbesi kõige enam teenivate näitlejate nimekirjas oli Depp möödunud aastal kümnendal kohal, teenides siis 27 miljonit dollarit. Nüüdseks on ta oma sissetulekutega kõige enam teeniv Hollywoodi staar.

47-aastasel Depp on Hawaiil  käsil «Kariibi mere piraatide» neljandat filmi võtted.  

Deppile järgneb oma sissetulekutega komöödianäitleja Ben Stiller, kes teenis 58 miljonit dollarit. Ta film «Night at the Museum 2» oli üliedukas ning seda oli ka filmiseeria «Meet the Fockers» kolmas film.

Deppile ja Stillerile järgneb Tom Hanks, kelle sissetulek ulatus 46 miljoni dollarini.

Esikümnesse mahtusid veel Adam Sandler 40 miljoni dollariga, Leonardo DiCaprio 28 miljoni dollariga, Daniel Radcliffe 25 miljoni dollariga, Robert Downey Jr. 22,8 miljoni dollariga, Tom Cruise 22,4 miljoni dollariga, Brad Pitt 20 miljoni dollariga ja George Clooney 19 miljoni dollariga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles