Galerii ja video: Intiimne seltskonnaõhtu Montreal Deja Vu's

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 27.veebruaril, leidis tallinlaste meelispaigas Lounge Dejavu aset intiimne seltskonnaõhtu Montreal, mis tõi moe, glamuuri ja kütkestava show Deja Vu külastajateni. Õhtu jooksul sai laval näha veetlevate kaunitaridega moeshowd, nautida maitsvaid kokteile ning kõik õhtu nautlejad lahkusid väikese kingikotiga, kust võis leida huvitavat lugemist, parimaid lõhnaelamusi ning palju muud.

Meeleoluka koosviibimise tõi pidulisteni Lounge Deja Vu koostöös üritusturunduse- ja korralduse agentuuriga ttagentuur.ee. Külalisi kostitasid kingisajuga kaunid võõrustajad ning õhtu naelaks kujunes sensuaalselt stiilipuhas pesushow - etendus, kus esitleti Eesti päris oma pesubrändi BonBon Lingerie teatraalseid kollektsioone.

Naiste tundemeeli hellitas Christina Aguilera parfüüm WOMAN ning härrastele pakkus lõhnanaudingut Bvlgari MAN IN BLACK. Sellega aga meelitused ei piirdunud - MOXIE kostitas naisterahvaid intiimse Powder Room’iga ning meestele oli sensuaalsuse intiimruumi lisanud ONE!

Foto: Lounge Deja Vu

Kaunid modellid muutis veel kaunimateks Make-up Studio - Jumestuskunstnikud Liina Pihel, Kerttu Tammeleht, Ave Antson, Heleni Post ning soengustilistika lõi Maris Õigemeel.

Ahvatleva muusikagurmee koostas  DJ Mista, kelle muusika saatel lõbutseti kuni päiksetõusuni välja.

Foto: Lounge Deja Vu

Ürituse uudishimu hoidis kõrgel uhiuus ajakiri HELLO! EESTI, kust peagi ka järelkaja lehitseda on võimalik. Püsige valvel, sest seltskonnaõhtu MONTREAL on peagi taas Teiega!

Juba sel reedel ootab Lounge Deja Vu kõiki taas külla, kui toimub Pähklipureja pidu. Rohkem infot lounge'iliku balletiõhtu kohta leiad siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles