Fotograaf Ardo Kaljuvee näitab uues videos, kuidas sõpradega koos selfie't teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kaljuvee näitab, kuidas sõpradega koos selfie't teha
Ardo Kaljuvee näitab, kuidas sõpradega koos selfie't teha Foto: Erakogu

Staarfotograaf Ardo Kaljuvee näitab parimaks selfie-telefoniks tituleeritud uue Samsungi Galaxy A seeria nutitelefonil, kuidas koos sõpradega selfie't tehes edukalt kaadrisse mahtuda.

 Viis sammu, kuidas welfie't ehk sõpradega selfie't teha:

·         Kõigepealt on vaja häid sõpru ja Samsung Galaxy A seeria nutitelefoni.

·         Vali oma telefoni kaameral laia selfie funktsioon ehk Wide Selfie ning fotot tehes keera vastavalt juhistele telefoni kaamerat ühele ja teisele poole.

·         Enne pildi tegemist mõtle sellele, kus fotot jagada soovid. Kui soovid seda jagada keskkonnas, kuhu foto läheb ruudukujuliselt (nagu Instagramis), siis ei saa welfie't väga laiaks venitada.

·         Sõpradega selfie't tehes on oluline see, et  ka sõbrad jääksid fotole ilusti. Veenduge, et kõik mahuksid pildile ja kellelgi ei jääks fotol näiteks silmad kinni.

·         Tehke rohkem pilte, siis saate valida kõige õnnestunuma foto, kus kõik sõbrad on ilusti, ja mittesobivad selfie'd ära kustutada!

Foto: Erakogu

Fotograaf Ardo Kaljuvee kasutab õpetusvideos Samsungi uue seeria Galaxy A nutitelefoni, mille 5 MP suurune esikaamera on mõeldud just selfiede tegemiseks. Kaamerale on lisatud mitmeid ägedaid funktsioone.

Vaata parimaid nippe uuest õpetusvideost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles