Elu24 loosib! Glasgow tuntuim elektroonilise tantsumuusika artist Harvey McKay esineb Studios

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harvey McKay
Harvey McKay Foto: promo

Sel laupäeval, 14. märtsil esineb Studio In Action peosarjal Glasgowst pärit tehno dj ja produtsent Harvey McKay. Talle sekundeerivad kodumaised artistid Exit Safe Mode, Defkut ning Jaslo. Elu24 loosib peole kolm piletit kahele!

Harvey McKay on üks väheseid artiste, kes on teinud läbimurde Glasgow väikesest skeenest, saades tuntuks ülemaailmselt. Ainult Harveyle iseloomulik helipilt, sügavad tehnohelid miskituna hausi ja vokaalielementidega on viinud paljud tema lood muusikaedetabelite tippu. Harvey McKay lugusid on väljastanud tuntud tehnoleibelid nagu Drumcode, Cocoon, Bedrock ja Soma. Laupäeval esineb Harvey McKay Eestis esmaskordselt.

Studio on Funktion One helisüsteemiga ööklubi, mis paikneb Tallinna vanalinnas. Studio in Action sariüritus toob klubi ülemisele korrusele elektroonilise muusika tipud, legendid ja hetkel aktuaalsed artistid. Teiste seas on siin esinenud Tom Middleton, Synkro, The Timewriter, Roger Martinex, Spirit Catcher, Robert Babicz, Benji B, Funk D´ Void, Kaspar Kondrat, Gabriel Ananda, Dusky, Daniel Stefanik, Detroit Swindle ja Josh Wink.

14. märtsi Studio In Action peosarjal mängivad muusikat: Harvey McKay( (UK), Exit Safe Mode, Defkut ja Jaslo.

Rohkem infot ürituse kohta võite leida Facebookist.

Elu24 paneb loosi kolm piletit kahele! Soovid võita? Saada kiri aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just sina peaksid peole saama! Meili märksõnaks HARVEY!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles