Linnagaleriis saab vaadata huvikooli kunstiringi õpilaste tööde näitust

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval, 15. septembril kell 16 avatakse linnagaleriis Viljandi huvikooli kunsriringi õpilaste tööde näitus.
Kolmapäeval, 15. septembril kell 16 avatakse linnagaleriis Viljandi huvikooli kunsriringi õpilaste tööde näitus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval, 15. septembril kell 16 avatakse linnagaleriis Viljandi huvikooli kunsriringi õpilaste tööde näitus.

Viljandi huvikooli kunstiringis osaleb ligikaudu 80 õpilast vanuses 4-19 eluaastat. Kunstitunnid toimuvad kõikidele õpilastele kaks korda nädalas. Tundides tegeletakse joonistamise, maalimise, voolimise ja graafikaga. Õpilasi juhendab kunstiõpetaja Elle Käosaar.

Kunstiringi õpilased on osalenud paljudel joonistusvõistlustel nii Eestis kui välismaal (Jaapanis, Poolas, Saksamaal, Venemaal), kus neid on kõrgelt auhinnatud heatasemelise loomingulise tegevuse eest.

Iga kolme aasta järel korraldab huvikool suurema ülevaatenäituse Viljandis, kus on näha viimaste aastate põnevamad tööd.

Ülevaatenäitust on võimalik külastada linnagaleriis, Kondase keskuses ja linnaraamatukogu lasteosakonnas 30. sptembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles