Staarfotograaf Indrek Galetin eksponeerib oma töid portaalis Homotography

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galetini fotonäitus siirdus Angelisse ja algas uus üritustesari - Faggylicious!
Galetini fotonäitus siirdus Angelisse ja algas uus üritustesari - Faggylicious! Foto: André Altjõe

Staarfotograaf Indrek Galetini 2008 aastal läbiviidud fotonäituse Amour-Vahet pole sensuaalsed pildid meie kohalikest kuulsustest on jõudnud rahvusvahelisse ajaveebi Homotography, mis tutvustab gei alatooniga moe- ja kunstfotosid. Veebilehel saab uudistada tunnustad fotograafide eksklusiivseid töid, modellide ja kuulsuste fotoseeriaid ning backstage pilte.

«Tallinnast pärit fotograaf Indrek Galetin jagab meiega palakesi oma fotonäituselt Amour-Vahet pole,» kirjutab Homotography oma leheküljel ning lisab et tuntud Eesti fotograafi tööd räägivad armastusest, kus erineva taustaga inimesed jagavad omavahel intiimseid hetki.

Aastal 2008 edukalt läbiviidud fotonäitus kogus raha võitluseks HIVi ja AIDSi vastu Eestis. Galetini fotokaamera ees nõustusid toona end alasti kiskuma Piret Järvis ja Lenna Kuurmaa; Beatrice ja Anu Saagim; Mari-Leen Kaselaan aka Rahutu Tuhkatriinu ja tema peig Sietse; Karolin Kuusik; Leemet Prits; Rolf Roosalu; Risto Kask; Dana OtsMadis Räästas aka Baari-Madis, jpt.

Oksjon oli läbi aegade Osta.ee populaarseim, kogudes viie päeva jooksul ligikaudu 170 000 klikki. Kõikide piltide eest käidi kokku välja 123 000 krooni, mille Galetin annetas MTÜ Aidsi Ennetuskeskusele.

Ansambli Vanilla Ninja piigadest Lenna Kuurmaast ja Piret Järvisest oli näitusel väljas kaks fotot, millest esimene sai oma lõpphinnaks 34 500 ja teine 20 500. Järgnes modell Beatrice'i ja Elu24.ee peatoimetaja Anu Saagimi foto hinnaga 15 000 krooni.

Amour-Vahet pole -  pilte näed SIIT.

Kiika pildigaleriid!

Rahvusvahelises ajaveebis Homotography avaldatud Eesti kuulsuste fotosid näed SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles