Rooney seksafäär: Coleeni toetab Cheryl Cole, Wayne`i 50 Cent

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
50 Cent ehk Curtis Jackson
50 Cent ehk Curtis Jackson Foto: SCANPIX

Kümmekond päeva tagasi lahvatanud seksiskandaalis, kus selgus jalgpallur Wayne Rooney truudusetus oma naisele, on kuulsused asunud Rooneyt ja tema naist Colleeni toetama.

5. septembril jõudis ajakirjandusse info, kuidas Wayne Rooney oli 2009. a suvel seitsmel korral seksinud prostituut Jennifer Thompsoniga ajal, kui tema naine Coleen oli lapseootel.

Nüüd kutsus USA räppar 50 Cent Wayne`i puhkama oma New Yorgis Manhattanil asuvasse katusekorterisse, et Wayne saaks pead tuulutada. «Luban, et kui Wayne tuleb mulle külla, pidutseme nii, et ta ei satu pahandustesse,» ütles 50 Cent veebilehele digitalspy.co.uk. Räppar lisas, et kuigi ta ei kiida Wayne truudustetust heaks, mõistvat ta ometi kiusatusi, millega jalgpalluril tuli kokku puutuda.

«Kuule jou, me oleme olnud kõik sarnases olukorras,» rääkis räppar, «kui raha hakkab uksest ja aknast sisse voolama, tuleb koos sellega ka tibisid. Kuid kui kodus ootab naine, tuleb osata kiusatustest keelduda. Aga kerge see ei ole.»

Laulja Cheryl Cole on läbi elanud sama asja, millega heitleb praegu Wayne Rooney naine Coleen Rooney. (Muide, telesari Coleen Rooneyga peosas, kus Coleen otsib uusi modelle, on jooksnud ka eesti telekanalitel – T.L.). Cheryl Cole lahutas tippjalgpallur Ashley Colest tänavu kevadel, kui ilmnes, et jalgpallur oli petnud Cherylit viie teise naisega.

The Suni teatel on sõbrannad Cheryl ja Colleen vahetanud omavahel hulgaliselt tekstisõnumeid, kus Cheryl on väljendanud oma toetust ja mõistmist olukorra suhtes, kus Coleen on. «Cheryl ei ole pakkunud Coleenile mingeid nõuandeid, mida Colleen peaks tegema. Ta tahab näidata, et hoolib,» vahendab ajaleht Coleeni lähikonda kuuluva allika sõnu. Coleen toetas Cherylit samas küsimuses tänavu kevadel ülevalpool mainitud asjaoludel.

Viimased Rooneyga seotud uudised kinnitavad, et Inglismaal jalgpalluritega seoses käibel olev termin «WAG» («Wifes And Girlfriends», tõlkes - abikaasad ja tüdruksõbrad – T.L.) on kahjuks või õnneks pärit elust enesest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles