Elu24 video! Andres Kõpper ja Arun Tamm sarjast «Restart»: niisama taotuslikult me seksi ei ekspluateeri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 16. märtsil koguneti Coca-Cola Plazasse, et ära vaadata uue kodumaise sarja «Restart» avaosa. Kohale olid tulnud nii meedia kui sarja tegijad ja näitlejad. kohal olid ka sarja režissöörid Andres Kõpper ja Arun Tamm.

Sarja suhtes on režissööridel objektiivne suhtumine kadunud. Materjali on lihtsalt vaadatud liiga palju. Arun Tamm oli näiteks kohe peale pressiesitlusel näidatud osa kõrvalistuja arvamust küsinud.

«Restarti» vaadates pole täpselt aru saada, mis žanrit sari esitab. «Ära tee kunagi täisdraamat,» ütles Arun Tamm. «Igas draamas peab olema killuke huumorit,» lisas ta. Ka Kõpperi arvates ei riku sarjas olev huumor illusiooni ja loo illusioon säilib.

Uues sarjas on ka üpris palju «intiimseid» kaadreid. Andres Kõpperi sõnul lisasid need loo jutustamisele vajaliku osa. «Niisama taotuslikult me seksi ei ekspluateeri,» kommenteeris režissöör seksistseene.  

«Restart» alustab Kanal 2 eetris 19. märtsil kell 21:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles