Elu24 video! Mari-Liis Lill ja Sten Karpov sarjast «Restart»: sari on mõeldud neile, kes on kunagi armastanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 16. märtsil koguneti Coca-Cola Plazasse, et ära vaadata uue kodumaise sarja «Restart» avaosa. Kohale olid tulnud nii meedia kui sarja tegijad ja näitlejad. kohal olid ka sarja peaosatäitjad Sten Karpov ja Mari-Liis Lill.

Peale esimese osa vaatamist, ei oskagi näitlejad oma tööd hinnata. Pigem viitavad nad heale meeskonnale ja hästi sujunud koostööle. Sten Karpov tõi veel eraldi välja sarja erilise pildikeele.

Sarjas näidatavaid intiimsemaid stseene filmides näitlejatel probleeme ei esinenud. Sarja tegijad olid loonud piisavalt meeldiva õhkkonna ja selle tõttu polnud kogemus piinlik ega liialt ebamugav. «Kõik on õnneks põhjendatav meie elukutsega,» ütles Karpov.

Oma tegelaskujudega näitlejatel väga palju ühist polnud, kuigi Mari-Liis Lill mainis, et inimlikul tasandil võib sarnasusi leida. «Minu tegelaskuju on väga empaatiline, tahaksin arvata, et olen ka,» lausus Lill. Sten Karpov mainib ka ära, et kuigi tema tegelaskuju võib jätta halva mulje, näeb ta palju vaeva oma pere ja töö nimel, millega pole raske suhestuda.

Mari-Liis Lill «Restarti» päris lastele ei näitaks, kuida arvab, et sarja naudivad kõik täiskasvanud inimesed, kes on kunagi armastanud.

«Restart» alustab Kanal 2 eetris 19. märtsil kell 21:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles