Meestest said transseksuaalsed lesbid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestest said transseksuaalsed lesbid
Meestest said transseksuaalsed lesbid Foto: AFP / Scanpix

Suurbritannias elavast kahest mehest, kes mõlemad olid abielus ja kellel on lapsed, said transseksuaalsed lesbid.

62-aastane Jenny-Ann Bishop, varasema nimega Paul ja 65-aastane Elen Heart, varem Alan, leidsid, et oma vanuse tõttu nad soomuutmise operatsiooni teha ei saa, kuid saavad kanda naisteriideid, käituda naistena ning lesbidena koos elada, kirjutab The Telegraph.

Endiste meeste sõnul on nad kogu oma elu tundnud, et sündisid vales kehas.

Jenny-Ann ja Elen võtavad naishormoontablette, kannavad moodsaid naisterõivaid ja parukaid, teevad meiki, lakivad küüsi.

«Meie suhtest võib kõrvaltvaatajal olla raske aru saada. Me ei ole täitsa lesbid, kuid me saame seda sõna enda kohta kasutada,» sõnas Jenny-Ann, kes enne Eleniga kohtumist oli 35 aastat abielus.

Jenny-Ann lisas, et nad on kaks transseksuaalist isikut, kes teineteist armastavad.

Nad jätkasid, et inimestele tekitavad nad hämmeldust sellega, et neil on meeste keha ja genitaalid, kuid välimuselt näevad välja nagu naised.

«Naudime teineteise seltsi ning meil on hea sekselu,» laususid Jenny-Ann ja Elen.

Jenny-Ann ja Elen elavad Walesis Clwydis ning plaanivad oma kooselu seaduslikuks muuta.

«Oleme oma varasema elu seljataha jätnud, lahutanud ja meie lapsed on täiskasvanud. Nüüd on meil aeg olla need, kes me tõesti oleme,» lisasid transseksuaalsed lesbid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles