Eesti poplauljad hakkavad Stingi tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson, Mikk Saar, Hannaliisa Uusma, Chalice
Liisi Koikson, Mikk Saar, Hannaliisa Uusma, Chalice Foto: promo

Nii nagu maailmatäht Sting läinud nädalal, kavatsevad ka mõned meie noorema põlve popmuusikud üles astuda sümfooniaorkestri saatel.


27. septembril kell 19.00 annab noorteorkester Reaalmažoor Tallinnas Estonia kontserdisaalis 4. hooaja avakontserdi «Ilu päästab». Koos orkestriga esinevad tuntud ja kogenud vokalistid Chalice, Hannaliisa Uusma, Liisi Koikson ja Mikk Saar. Esitamisele tulevad palad filmimuusika ja muusikalide maastikult ning iga artisti enda repertuaari kuuluv looming koos suure sümfooniaorkestriga, mis muudavad need hitid veelgi võimsamaks ja mõjusamaks.

Kontsert on suunatud kõigile muusikahuvilistele, kes hindavad pisut tavatumat lähenemist orkestrimuusikale ja artistide loomingule. Oma neljanda hooaja avakontserdiga kinnitab orkester Reaalmažoor taas oma olulisust Eesti haridus- ja kultuurielus, täites Eestis praegusel hetkel oleva  kergemuusika orkestri tühimiku ja andes noortele võimaluse mängida mitteklassikalist muusikat.

Rohkem kui kolme tegutsemisaasta järel on orkester saavutamas üha laiemat kõlapinda ning orkestri arengut on märkimisväärselt mõjutanud ka professionaalsed dirigendid Mihhail Gerts (RO Estonia) ning Erki Pehk (RO Estonia), keda näeb juhatamas ka kõnealusel kontserdil.

«Ootame kontserdile lisaks noortele ka lapseeas publikut, keda soovime lähendada klassikalisele muusikale, et meie tulevane tänuväärne publik õpiks juba praegu hindama sümfooniaorkestri kõlailu», ütles Reaalmažoori dirigent Edmar Tuul.
 
Piletid hinnaga 90 ja 125 krooni on saadaval Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktides üle Eesti. Kontserdil kõlab Jarek Kasari, Valter Ojakääru, Tõnis Mägi, Olav Ehala, Elton Johni jt looming.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles