Kanal 2-s alustab täna uus kodumaine põnevus-draamasari «Restart»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Restart»
«Restart» Foto: Mart Vares

Täna kell 21:30 stardib Kanal 2-s uus kodumaine põnevus-draamasari «Restart», mis räägib pealtnäha edukast mehest, kellel on justkui kõik olemas.  Ühe hetkega variseb aga kogu tema elu koost...

Peategelane Gerd Paas, keda mängib sarjas Sten Karpov, on eduka ehitusfirma tegevjuht. «Lugu hargneb momendist, kus Gerdil enda meelest on kõik olemas – tasuv töökoht, ilus maja, uhke auto, ilus naine. Tunneb, et kõik on saavutatud, ta on õnnelik. Kohe loo alguses aga juhtub midagi ja ta jääb peaaegu kõigest ilma,» jutustab Karpov. «Näemegi, kuidas Gerd üritab selles olukorras toime tulla ja kõike päästa.»

Peategelast Gerd Paasi iseloomustab edukuse ihalus. «See on täna paljudele väga omane, kuid samas tuuakse nii tihti ohvriks oma lähedased. Paneb mõtlema – kas teha tööd selleks, et elada, või elada selleks, et tööd teha,» mõtiskleb Karpov, kes ootab väga sarja esilinastust.

Lisaks Karpovile mängivad «Restardis» Mari-Liis Lill, Alo Kõrve, Priit Võigemast, Laine Mägi, Tarvo Krall, Liis Lass, Saara Kadak, Andres Tabun, Priit Pius, Marilyn Jurman jpt.

Uus põnevus-draamasari «Restart» on Kanal 2-s neljapäeviti kell 21:30

Video embed:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles