Galetin: ma ei ole staarfotograaf ja Homotography ei ole homoportaal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt Indrek Galetini fotonäituselt «Amour - Vahet pole». Piret Järvis ja Lenna Kuurmaa.
Pilt Indrek Galetini fotonäituselt «Amour - Vahet pole». Piret Järvis ja Lenna Kuurmaa. Foto: Rene Pringi

Elu24 kirjutas eile, et staarfotograaf Indrek Galetini 2008. aastal korraldatud fotonäituse Amour-Vahet pole sensuaalsed pildid meie kohalikest kuulsustest on jõudnud rahvusvahelisse ajaveebi Homotography, mis tutvustab gei alatooniga moe- ja kunstfotosid. Veebilehel saab uudistada tunnustad fotograafide eksklusiivseid töid, modellide ja kuulsuste fotoseeriaid ning backstage pilte.

Indrek Galetinil  õnnestus Amour-Vahet pole heategevusnäituse  aktimodellideks meelitada üle kahekümne tuntud avaliku elu tegelase. Nende seas olid ka Lenna Kuurmaa, Piret Järvis, Karolin Kuusik, Rolf Juunior, Mari-Leen Kaselaan, Baari-Madis, Beatrice, Anu Saagim, Dana Ots, Mari-Leen Kaselaan, Sietse, Risto Kask ja paljud teised.

Siiski tegid osad modellidest staarfotograafiga lepingud, et nendest tehtud aktifotosid võib kasutada ainult heategevuslikul  fotonäitusel. Nendeks olid Lenna Kuurmaa, Piret Järvis, Beatrice ja Anu Saagim.

Elu24 uuris eks-ninjatüdruk Lenna Kuurmaalt, kuidas ta suhtub hetkel homoportaalis Homotography temast ja Piretist tehtud aktifotode loata  eksponeerimisse.

Lenna: See on absurd! Täielik jama! Meil pole küll Galetiniga mingit kirjalikku lepingut. Toona sai suuliselt kokku lepitud, et pilte kasutatakse ainult heategevusliku oksjoniga seotud fotonäitusel.

Need fotod olid mõeldud eksklusiivselt ainult sellele üritusele! Arutan teemat kindlasti ka Piretiga ning võtan ühendust Galetiniga ja küsin, mis ta endast õieti mõtleb!

Elu24 uuris ka Beatrice`ilt, mida tema asjast arvab. 

Beatrice: Ma ei ole mingit luba Galetinile andnud, kuna ta pole midagi küsinud minu käest... Samuti pole ma kunagi saanud CDd või muul kujul nn tema poolt valikuliselt näituse jaoks tehtud pilte, mida ta lubas kõikidele fotosessioonil osalenud modellidele jagada. Igatahes väga kurb, et Galetin niiviisi käitus.

Indrek Galetinilt eile veel loole kommentaari saada ei õnnestunud, kuid täna oli fotograaf nõus oma teguviisi siiski põhjendama.

Galetin: Homotography on ingliskeelne fotograafiateemaline ajaveeb, mis tutvustab gei alatooniga moe- ja kunstfotosid. Veebilehel saab uudistada tunnustad fotograafide eksklusiivseid töid, modellide ja kuulsuste fotoseeriaid ning backstage pilte.

Teiste seas on Homotography ajaveebis üleval ka meile kõigile teada Madonna, Lady Gaga, Carmen Kassi, D&G, Calvin Kleini jpt maailmakuulsad fotoseeriad. Imetleda on väga palju...

4. veebruaril avaldas Homotography lühikese ülevaate minu 2008. aasta heategevuslikust isikunäitusest Amour-Vahet pole. Olen selle võimaluse üle väga tänulik!

Lenna ja Piretiga oli meil suusõnaline kokkulepe, milline täpselt, tean ainult mina! Beatrice`i ja Anu pilte tänasest  Homotography lehel enam ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles