Rootsi rokkbänd Europe esineb sügisel Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi rokkbänd Europe
Rootsi rokkbänd Europe Foto: promo

29. septembril esineb Tallinnas, Rock Cafés rokkbänd Europe. Rootsi ansambel saabub septembris Eestisse oma uue maailmaturnee «War Of Kings World Tour» raames.

80ndate maailma üks edukamaid rokkbände Europe tuleb Eestisse esmakordselt. Pärast taasühinemist aastal 2003 on bänd välja andnud viis stuudioalbumit, ansambli uusim plaat nimega «War Of Kings» nägi ilmavalgust selle kuu alguses. Europe’i laulja Joey Tempesti sõnul on «tegemist albumiga, mida bändiliikmed on alati tahtnud teha juba alates ajast mil nad lapsepõlves kuulasid Led Zeppelini, Deep Purple’it ja Black Sabbathit.»

Viimase kümnendi jooksul on Europe palju tuuritanud, andes sadu kontserte maailma erinevates paikades. «Võtsime ette väga pika tee. Tahtsime taasluua bändi just kõige õigemal viisil. Pärast taasühinemist on see võtnud aega üle kümne aasta ning viinud meid lugematutele turneedele, kuid nüüdseks oleme lõpusirgel ning saame öelda, et oleme seda teinud just nii nagu tahtsime!» ütles Tempest.

Europe esineb 29. septembril Tallinnas, Rock Cafés koosseisus Joey Tempest (vokaal), John Norum (kitarr), Mic Michaeli (klahvpillid), John Leven (bass) ja Ian Haugland (trummid). Tallinna kontserdi raames kõlavad nii palad bändi uuelt kauamängivalt kui ka hitid nagu «The Final Countdown», «Rock The Night», «Superstitious» jpt.

Piletid hinnaga 39 eurot tulevad müüki sellel reedel, 27. märtsil, kell 10:00 Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

FBI ConcertClub’i liikmed saavad pileteid osta juba alates homsest, 26. märtsist.

FBI ConcertClub’i liikmeks saab tasuta registreeruda internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles