Rahutused Tallinnas: Bacardi kutsub üles Revolutsioonile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bacardi Revolutsioon
Bacardi Revolutsioon Foto: Klubi Teater

Bacardi ja klubi Teater toovad kõik perfektsuse ihaldajad kokku sel reedel, 27.märtsil, et koos vaid parimat nautida. Tee, mida ihaldad, ole, kes Sa tahad olla ja tähistame seda kõik koos - See on Bacardi Revolutsioon.

Juba aastast 1919 on Bacardi leidnud viise, kuidas ületada piire, mis tunduvad ületamatud. Kuubal asuv Bacardi firma on leidnuv viise, kuidas astuda üle keeluseadustest ning muutuda sellest tulenevalt veel tuntumaks ja edukamaks. Havannas asuv  El Edificio Bacardi baar, milleks oli musta ja kullaga pilvelõhkuja,  tõmbas magnetina ligi kuulsusi, turiste ja Bacardi perekonna külalisi ning külalisi kostitasid seal vaid kõige sensuaalsemad revolutsionäärid. Bacardi ei kohkunud hetkekski keeluseadusest, vaid sai sellest vaid rohkem hoogu.

Foto: Klubi Teater

Samuti on Bacardi Revolutsioon pidu, kus kohtuvad ööklubi Teater vaprad ja ilusad sõbrad ning Bacardi rummi revolutsioonilisus, sõnatukstegev maitse ja hüpnotiseeriv mõju. Kokku moodustub sellest öö, kus pole piire ning mis haarab Sind enda valdusse, muutes Sind relvitukstegevaks ning võitmatuks! Revolutsioonile annab enda uskumatuna tunduva live'iga hoo sisse Siim Koppel, kes enda võimsa trummimänguga rahva sõna maksma paneb ning revolutsiooni alanuks kuulutab.

Foto: Klubi Teater

Et rahvahäält kuulda oleks, paneb Klubi Teater omaltpoolt loosik välja 2x sissepääsu 5'le, keda ootab Teatrisaalis ees vip-laud, kus julgustamiseks on muuhulgas ootamas ka Bacardi rumm. Saada meil aadressile mareli@klubiteater.ee ning kirjuta, mida Sinu jaoks tähendab Bacardi Revolutsioon ning mida tahaksid ise korda saata. Nii osaledki loosimises. Võitjatega võetakse ühendust reedel, 27.märtsil kell 18.00. Rohkem infot võite leida ürituse Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles