Jeremy Clarksonit võib pärast BBCst vallandamist ees oodata politseiuurimine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Briti ringhääling BBC teatas eile, et menusaate «Top Gear» üks juhte Jeremy Clarkson vallandati, kuna ta läks produtsent Oisin Tymonile kallale.

BBC peadirektori Tony Halli sõnul ületas Clarkson oma vägivaldse käitumisega igasugused piirid, edastab The Guardian.

Jeremy Clarksonit võib aga pärast BBCst vallandamist ees oodata politseiuurimine, kuna tema tekitatud intsident oli vägivaldne.

North Yorkshire`i politsei palus BBClt Clarksoni juhtumi uurimise raporti koopia. Raporti kohaselt on Clarkson keerulise olukorra tekkimises süüdi.

Uuringu kohaselt lõi Clarkson produtsent Tymonit vastu nägu, mille tõttu viimasel tekkisid näovigastused ning ta vajas meditsiiniabi.

North Yorkshire`i politsei sõnul uurivad nad North Yorkshire´i Simonstone`i luksushotellis  märtsi alguses aset leidnud intsidenti, mille üheks osapooleks oli Jeremy Clarkson.

Politsei esindaja sõnul ei saa nad seni teada olevat rohkem kommenteerida, kuna uurimine käib.

Clarkson läks produtsendile kallale põhjusel, et ta ei saanud võttepäeva lõpul sooja toitu nagu lubatud, vaid ainult võileibu.

Clarkson teatas ise juhtunust BBC juhtidele 9. märtsil ning 10. märtsil ta vallandati ajutiselt.

BBC peadirektori kinnitusel püütakse «Top Geariga» edasi minna ilma Clarksonita, kuid James May ja Richard Hammond peaks saatesse edasi jääma.

Clarkson oli «Top Geari» saatejuht 2002 – 2015 ning paistis selle aja jooksul silma paljude poliitilistelt mitte korrektsete seisukohavõttudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles