Lenna Kuurmaa: Vanilla Ninja aeg on ümber

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla Ninja, vasakult Järvis, Kuurma, Siska
Vanilla Ninja, vasakult Järvis, Kuurma, Siska Foto: Laura Kallasvee

«Vanilla Ninjast ei tule kindlasti enam midagi sellist, mis aastaid tagasi oli!» ütleb Lenna, et kuigi ametlikult pole bänd laiali läinud, millegi aktiivsega omaaegne menubänd ei tegele.

Siiski kutsutakse aeg-ajalt Lennat, Katrin Siskat ja Piret Järvist esinema, ühtegi kontserti pole naised plaani võtnud. «Hetkel olen täiesti teisel lainel, tegelen oma bändiga ja see on mulle kõige olulisem ja armsam,» sõnab Lenna ajakirjale Nädal. «Ausalt öeldes on Vanilla Ninja aeg ikkagi ümber!» ütleb ta. Lennal on hea meel, et kõik bändi liikmed on leidnud endale sobiva tegevusvaldkonna ja ta lisab, et ehk kunagi mingi erilise sündmuse puhul võiks Vanilla Ninja veel mõne kontserdi anda. Tuletagem meelde, et Piret Järvis on majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi pressiesindaja ja Katrin Siska Lasnamäe kultuurikeskuse direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles