Pühajärve jaanituli 2015 toob lavale Eesti ja välismaa tantsumuusika staarid

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve jaanituli 2015 toob lavale Eesti ja välismaa tantsumuusika staarid
Pühajärve jaanituli 2015 toob lavale Eesti ja välismaa tantsumuusika staarid Foto: promo

22. ja 23. juunil leiab Otepää looduskaunis Pühajärve pargis aset juba üheksandat aastat peetav Eesti suurim jaanipidu Pühajärve jaanituli 2015. Eesti parimaks jaanipeoks kuulutatud Pühajärve jaanitulel tähistavad koos meie paremate bändide ja tuhandete pidulistega jaanipäeva ka sellised nimekad väliskülalised nagu Sigma (UK), Kate Ryan (Bel) ja Lost Frequencies (Bel).

Foto: promo

Sigma on Briti elektroonilise muusika duo, tuntud suvelugudega „Nobody to Love”, „Higher” ja „Changing”. Kate Ryan on Belgiast pärit laulja, World Music Award’i võitja, kes sai maailmakuulsaks artistiks oma hittidega „Désenchantée”, „Ella, elle l’a” ja „Libertine”. Lost Frequencies on andekas Belgia produtsent, kes kroonib just praegu maailma muusikaedetabeleid looga „Are You With Me”. Viimast peetakse õigustatult selle aasta potentsiaalseimaks suvehitiks.

Foto: promo

Kohalike artistide plejaad on juba üheksandat aastat toimuvale Eesti suurimale jaanitulele omane: Smilers, Tanel Padar & The Sun, Ott Lepland, Terminaator, Bombillaz, Karl-Erik Taukar ning tänavu Eestit Eurovisioonil esindavad Elina Born ja Stig Rästa; peole lisab tantsumuusikarütme Power Hit Radio peoala otse rannas. Head muusikat saadavad traditsioonilised jaanipäevamängud ja lõbusad tegevused, muuhulgas saab taas üle aastate teha benji-hüppeid Pühajärve kohal.

Foto: promo

Pühajärve jaanituli 2015 pakub traditsiooniliselt jaanipühadel kõige mitmekesisemat meelelahutusprogrammi, rannas ja lauluväljakul.

Foto: promo

Pilet Eesti suurimale jaanipeole maksab eelmüügist ainult aprillikuus 15 eurot, kahe päeva pilet 22 eurot. Pühajärve 2015. a jaanitule piletid on müügil Piletilevis üle Eesti alates 1. aprillist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles