«Tsarskaja Ohota» kutsub 25. septembril ööklubisse Hollywood

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tsarskaja Ohota» kutsub 25 septembril ööklubisse Hollywood
«Tsarskaja Ohota» kutsub 25 septembril ööklubisse Hollywood Foto: hooligans.ee

Tsaar läks mööda merd reisile, oma asjade eest jättis ta hoolt kandma oma kuninganna.

Kuningriigis on kord majas ning rahulik. Õukond otsustas korraldada pidustusi mängudega, tantsudega ja klounidega. Öeldud-tehtud. Pidutsege nüüd kõige massilisemal üritusel. Et väsimus kiirelt peale ei hakkaks, on kutsutud artist teiselt poolt merd.

Juba 25. septembril ööklubis Hollywood alustab «Tsarskaja Ohota» oma uut hooaega.
Peakülalisega «Sasha Dith», kes oli Venemaal selle suve edetabelite esiotsas oma kuumade hittidega «Яодна», «Ябудустобой», «Russiangirl» ning«Ilovedance».

Sasha Dith – Venemaa produtsent ja deejay, kes elab Saksamaal ja rändab mööda maailma, esinedes vingeimates ööklubides.

Tema karjäär sai alguse koverdades 2005. aastal sovetiaegse hiti «Russian Girls». Pärast seda, kui ilmus veel rida hitte, on tal üle 30 riigi plaadifirmade ja leibelitega koostöölepinguid «Universal Music», «SonyBMG», «Digidance», «All around the world», «Media Records», «Ministry of Sound» jpt.

Tema tantsumuusika lugusid mängitakse raadiotes ning tuntud deejay'de poolt üle maailma. Paljudes riikides nagu ka Saksamaal on tema mobiilhelinad tabelite tipus.

Sasha Dithon esinenud kõigides maailmajagudes, väljaarvatud Antarkitaks ja Artikas. Kaasas on tal alati oma MacBook, millega ta teeb hotellides, taksos, lennukis pidevalt uusi hitte...

Lisaks on laval tantsijad FabriqueUnique poolt, ettevalmistatud show LauraDance'i poolt, dekoratsioonid AndrewLighti poolt ning tänapäeva hitidDJ Bell poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles