Elu24 tutvustab: uus kaunitaritest koosnev instrumentaaltrio La Phoenix

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Professionaalsetest muusikutest koosnev instrumentaaltrio La Phoenix
Professionaalsetest muusikutest koosnev instrumentaaltrio La Phoenix Foto: Karen Härms

Muusikamaastikul alustab ühist teekonda kolmest professionaalsest muusikust koosnev instrumentaaltrio La Phoenix.

Triosse kuuluvad Johanna Marie Ainomäe (viiul), Sandra Hiie (viiul) ja Silvia Ilves (tšello) on kauaaegsed sõbrannad juba kooliajast ja ka varemalt koos erinevates kollektiivides musitseerinud. Kuigi hariduselt on tüdrukud klassikalise taustaga, meeldib neile erinevaid muusikastiile viljeleda.

Foto: Karen Härms

Bändi idee sündis tüdrukutel Itaalias õppides. «Sealne inimeste positiivsus ning oskus elu nautida inspireeris midagi uut looma. Ka trio nimesse jätsime tükike Itaaliat, «la» on itaalia keeles naissoost artikkel. Fööniks seostub otseselt meiega – säravad isiksused värviliste ideedega, kelle motoks kõrgelt ja kaua lennata,» rääkisid neiud trio sündimise loo.

«Üks meie eesmärkidest on klassikalised muusikateosed inimestele lähemale tuua, selleks oleme need koostöös Angela Aagiga tänapäevavõtmesse pannud. Tulevikuvisiooniks on kindlasti ka omalooming ning koostöö teiste artistidega,» lisasid nad.

La Phoenixi repertuaari hulka kuulub nii pop-, rokk-, filmi- kui ka klassikaline muusika. Selline mitmekesisus sobitub iga maitsega ja võimaldab esineda erinevatel üritustel, pulmadest ööklubideni. Kasutusel on elektri- ja klassikalised instrumendid.

La Phoenixit saab esinemas näha 9. mail hubases kokteilibaaris Butterfly Lounge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles