ELU24 LIVE/ Külas käis Bon Jovi lugudega rokkiv Mihkel Ratt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live jätkas kolmapäeval, 8.aprillil otsessaatega kell 12.00 ning külla tuli staarisaatest tuule tiibadesse saanud rokkiv Mihkel Ratt kuulsate Bon Jovi hittidega.

Foto: promo

«Eesti otsib superstaari» ja «Kaks takti ette» telesaadetest tuntust kogunud laulja Mihkel Ratt lõi Eesti esimese ja ainsa Bon Jovi tribüütbändi, mida nüüd ka Elu24 otse-eetris meile esitleb.

Mihkel Ratt goes Bon Jovi esitab Bon Jovi suurimad hittsingleid läbi viimaste aastakümnete, mis tulevad esitamisele nii, nagu need on originaalis.

Bändi moodustavad: Mihkel Ratt (vokaal), Alan Urva (kitarr), Valmer Luks (klahvpillid), Urmo Narbekov (kitarr), Valdur Viiklepp (bass) ja Joosep Voolmaa (trummid). Repertuaari kuuluvad Bon Jovi suurimad hittsinglid, nagu näiteks: «It`s my life», «Livin' on a prayer», «You give love a bad name», «Wanted dead or alive» jne.

«Olen Bon Jovi loominguga koos üles kasvanud ning nende lugudega seonduvad minu elu väga olulised mälestused. Nende lugude keskmes on jutustus meie endi eludest, mis puudutab kümneid ja kümneid miljoneid inimesi ja neid lugusid mängides saavad need justkui enda omaks. Meie eesmärk ei ole Bon Jovi'd lavaliselt jäljendada, kuid kõik lood tulevad kindlasti esitamisele nii nagu need on originaalis, kaasa arvatud mitmehäälsus, mis on kindlasti Bon Jovi üheks firmamärgiks,» rääkis Ratt.

Foto: promo

«Bändis mängivad kogenud muusikud, kes on nende lugudega koos üles kasvanud ja see on kõige olulisem - see loob tugeva emotsiooni, mis jõuab kuulajateni. Oleme mitu kuud teinud tulist tööd, et ka kõige suuremad Bon Jovi fännid, kes meie esinemistest osa saavad, ei peaks pettuma.»

Foto: Viktor Burkivski

Mihkel Ratt oli bändiliikmetega Elu24 live otse-eetris kolmapäeval, 8.aprillil kell 12!  Saadet juhtis Anu Saagim!

Vaata järele, kuidas saade läks!

Foto: Viktor Burkivski

Anu Saagim tänab Eestimaist moebrändi Denim Dream.

Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles