Mallukas ja marimell auhindavad Eesti parimaid blogijaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers
Mari-Leen Albers Foto: Erakogu

Üle pika aja hakatakse tänavu jälle blogijaid autasustama. Kaks tuntud blogijat Mallukas ja marimell otsustasid härjal sarvist haarata ja ürituse ise korraldada.

Iga päevaga lisandub blogisi aina juurde, kuid kes on parimad ja väärivad tunnustust? Selles aitavad naisi mõistagi lugejad, kes saavad oma lemmikute poolt hääle anda selleks ettenähtud kodulehel bestblog.ee ja kiiremate uudistega saab kursis olla läbi Facebooki.

«Blogiauhindu on Eestis varemgi jagatud, kuid millegipärast vajus see ära, otsustasime, et teeme täitsa oma ürituse ja tunnustame ise parimaid,» sõnas ürituse korraldaja Mari-Leen Albers.

«Praegu saavad lugejad meile teada anda, kes on nende meelest parimad blogijad, seejärel avame uues keskkonnas anonüümse hääletussüsteemi ning võitjad selguvad alles juunist toimuval auhindade jagamisel,» lisab teine korraldaja Mallukas.

11. juunil toimuvat auhinnasadu lounge Butterflys juhib Ženja Fokin. Oodatud on mõistagi kõik nominendid, nende sõbrad ja lugejaskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles