Kuus Eesti tugevat katsuvad jõudu välismaa rammumeestega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Murumets.
Andrus Murumets. Foto: .

16. oktoobril toimub Kalevi spordihallis Eesti kuue parima rammumehe ja kuue välismaise jõumehe võistlus, mille võitja võib peagi hakata Eesti esirammumehe Andrus Murumetsa kõrval konkurentsi pakkuma spordiala maailmaliigas.

Vaatemängulist jõukatsumist viiel rammumeeste alal juhendab maailma ühe prestiižikama rammuvõistluse Champion Leauge korraldaja ja peakohtunik Ilkka Kinnunen, tänu kelle kaasamisele õnnestubki võistluse parimal eestlasel koht sisse võtta maailmaliigas.

Seni on maailmaliigasse Eestist edutatud ainult Andrus Murumets. Teise väärilise konkurendi ilmumine maailma kõrgliiga võistlustele võib tähendada Eesti rammumeeste võimaluste jõulist paranemist ala maailmaareenil.

Vaatemänguline võistlus, kus eestlaste vastaseks on Läti, Leedu, Soome, Poola, Ukraina ja Rootsi rammumehed, kätkeb endas jõukatsumist viiel alal. Tugevaimad rammumehed peavad läbima 215kilose kivi tõstmise, raskete kohvirite kandmise, raskuskangi tõstmise, karusselli tõstmise ja raskustega trepilkäimise alad. Võitja selgub punktisummade kokkulugemisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles