TV3 homne «Õhtu»: Siim Kallas, «Keerise» näitlejad ja Jaagup Kreem Terminaatoriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeris
Keeris Foto: TV3

Hannes Võrno vestlussaates «Õhtu» on homme külas Siim Kallas, Marta Laan, Taavi Teplenkov ning Jaagup Kreem ja Terminaator.

«Õhtu» stuudiosse on oodatud endine peaminister ja Reformierakonna asutaja Siim Kallas, kes kommenteerib Eesti elu ja peagi tööle asuvat uut valitsust.

Hannes Võrnol on külas ka TV3 uue kodumaise telesarja «Keeris» peaosatäitjad, Eesti Draamateatri populaarsed näitlejad Marta Laan ja Taavi Teplenkov.

Muusikat teeb homses «Õhtus» aegumatu rockbänd Terminaator. Elupõlise rokkari Jaagup Kreemiga tuleb juttu nii muusikast kui ka näitlemisest; nimelt on Kreemil üks kandvaid rolle praegu etenduvas muusikalis "Billy Elliot", kus teevad kaasa ka tema lapsed.

«Õhtu» otsesaatest saab kell 20.15 osa TV3Play lehel: tv3play.ee Eetrisse jõuab saade kell 23.10. Kõik Twitteri kasutajad on oodatud saate teemadel kaasa rääkima, hashtagiks on #õhtu

«Õhtu» on TV3s neljapäeviti kell 23.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles