Väikesed asjatundjad: naistel on üks probleem – mehed!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Väikesed asjatundjad»
«Väikesed asjatundjad» Foto: TV3 / Seitsmesed Uudised

 TV3 «Seitsmeste uudiste» väikesed asjatundjad jätkasid aprillikuist naljateemat ja leidsid, et mehed on suuremad naljaninad kui naised. Laste naljalugude seas leidus aga üks, mis pani humoorikalt paika suhteteema.

Püünsi Kooli esimese klassi lapsed vestsid vahvaid naljalugusid kirpudest, siilidest, kurgist, maksast ja muidugi Jukust. Lisaks pani kõiki muigama humoorikas mõte: «Naistel on vaid üks probleem – mehed!»

Ühtlasi leidsid lapsed, et mehed on suuremad naljasõbrad kui naised, sest nad lihtsalt teevad ja mõistavad rohkem nalja. Elulise näitena tõi üks poiss eeskujuks oma vanaisa, kes olevat väga suur naljanina. Väikeste asjatundjate arvamusel naervat mehed meeste naljade peale, kuid naised mitte. Samas muidugi leidub ka naljasoonega naisi, näiteks ühe tütarlapse tädi.

Asjatundjate kinnitusel on inimesi, kes üldse nalja ei mõista; samas lapsed olevat üldiselt väga naljahimulised, sest nad naeravad tavaliselt iga asja peale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles