Nagu kaks tilka vett? Urve Palot ja Keit Pentus-Rosimannust kaunistas sarnane kleit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Isamaa ja Res Publica Liidu esindajad allkirjastasid täna riigikogus koalitsioonileppe.
Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Isamaa ja Res Publica Liidu esindajad allkirjastasid täna riigikogus koalitsioonileppe. Foto: Liis Treimann

Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Isamaa ja Res Publica Liidu esindajad allkirjastasid 8.märtsil riigikogus koalitsioonileppe.

Loomulikult olid kohal ka värske valituse kaunid daamid Keit Pentus-Rosimannus ja Urve Palo, kes juhtumisi sattusid allkirjastamisel kandma väga sarnast mustvalget ruudulist kleiti.

Foto: Liis Treimann

Kui riigipea Toomas Hendrik Ilves kohtus samal päeval Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu koalitsioonileppe järel moodustatud uue valitsuse ministritega, lehvis Rosimannus juba uues kostüümis.

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Vaata ja võrdle! Kellele kaunid mustvalged ruudud paremini istuvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles