Galerii: Buddha Lounge viis peolised nirvaanasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sürreaalsed värvid, üllatused ja värske kevadõhk - Nirvaana viis klubi Teater külastajad  tõelisesse lihavõttejänese muinasmaale! 

Sel maagilisel laupäeval 04.aprillil, ootas klubi Teater kõiki Buddha Lounge peole, mis sel korral avas enda väravad nirvaanassel! Teine dimensioon, ennastunustav show ja maitsvad kokteilid lahutasid piduliste meelt varaste hommikutundideni!

Foto: Maksim Toome

Laupäeval ootas Buddha Šākjamuni kõiki klubisse Teater, et tutvustada kõige imelisemat olemust - Parinirvaanat, ehk jäägitut nirvaanat. Just Buddha Šākjamuni oli see, kes jõudis paranirvaanasse, nautides idüllilist elu, mis pakatas positiivsusest ja kevadisest rõõmujanust! Eestis tähistatavad lihavõttepühad olid õige aeg, et ka ise paranirvaanat nautida, eriti kui see saabus kõigini klubi Teater maagilises miljöös, mis tõi kohale rekordiliselt palju rahvast!

Foto: Maksim Toome

Klubi Teater muutus üheks ööks tõeliselt pühaks kohaks, kus ka klubikülastajad end seekord eriti ennastunustavalt ning lõbusalt tundsid ning seda juba õhtu algusest, mil Nirvaanasse aitas rahval jõuda Siim Koppel, kes enda maagilise trummishow'ga avaldas austust Buddhale ning andis märku nirvaana väravate avamiseks.

Foto: Maksim Toome

Juba sel reedel, 10.aprillil ootab klubis Teater kõiki lõbus Vanaema! Babulja Special pidudesari saab 3.aastaseks ning sel puhul on Vanaema ette valmistanud tõeliselt vägeva sünnipäevapeo! Vapustav lavashow, kaunid Babulja tütrekesed, kingisadu ja sünnipäevatort! Rohkem infot Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles