Täna saab veel pakkuda nime ERRi venekeelsele telekanalile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venekeelse telekanali peatoimetaja Darja Saar.
Venekeelse telekanali peatoimetaja Darja Saar. Foto: Erik Prozes

ERRi venekeelsele telekanalile hea nime pakkumiseks on täna viimane päev. Sügisel eetrisse jõudva telekanali peatoimetaja Darja Saare sõnul tõestab juba saadud ideede arv, et inimestel on huvi ja valmidus aidata kaasa uue kanali käivitamisele.

 

«Inimeste kaasamõtlemine ja panustamine tõestab interaktiivse ja kaasamise põhimõtetel tegutseva telekanali vajadust. Mul on väga hea meel, et nimekonkursist võttis osa suur hulk erineva keelelise, vanuselise taustaga ning päritoluga inimesi,» kommenteeris Saar.

Uue kanali nimeideed on oodatud kuni 13. aprillini (kaasa arvatud). Ideid saab esitada kodulehe kaudu aadressil rus.err.ee ja err.ee.

Kõigi osalejate vahel loositakse 15. aprillil välja piletid tänavusel Eurovisioonil Eestit esindavate Elina Borni ja Stig Rästa kontserdile, mis toimub 17. aprillil Tallinnas.

Konkursi tulemused kuulutatakse välja 20. aprillil.

Tänavu septembri lõpus avab Eesti Rahvusringhääling venekeelse telekanali, mille eesmärk on pakkuda objektiivset informatsiooni Eestis ja maailmas toimuva kohta, samuti kaasata, inspireerida, harida ja meelt lahutada ning seda kõike vene keeles. Omasaadetes kajastatakse Eesti elu ja sündmusi, mis toimuvad just siin ja praegu ning mille peategelased on siin elavad ja töötavad inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles