Freakangel annab hooaja ainsad kodumaised kontserdid Tallinnas ja Tartus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freakangel
Freakangel Foto: promo

Kodumaine alternatiiv industrial core bänd Freakangel avab reedel, 24. aprillil oma Euroopa tuuri eksklusiivse kontserdiga Tartus klubis RocknRoll, kus lavale astub ka eesti publikule tuttav Forgotten Sunrise, lisaks eksperimentaalset elektroonilist muusikat viljelevad Blood Pavilion jaCly/Suva. Hooaja ainsa Tallinna kontserdi annab Freakangel 25. aprillil klubisRockstar's, kus erikülalisena esinevad electro rock bänd Metallspürhunde Šveitsist ja DJ 4-GOT-10 (Forgotten Sunrise).

Freakangel alustas tegevust aastal 2010. Oma žanris on bänd mitme aasta jooksul saavutanud muljetavaldavaid tulemusi, sõlmides lepingu Euroopa ühe suurima plaadifirmaga Alfa-Matrix, mille all on paljud tähtsad alternatiiv skene bändid nagu Unter Null, Front242, Leather Strip jne. Praeguseks hetkeks on bändil ilmunud kolmedukat stuudio-albumit ning üks DVD.

Mitmed Freakangeli muusikavideod on pääsenud saatesse «Eesti TOP 7». Video «Used» püsis edetabelis kaua aega ning nautis liidripositsiooni Eesti parimate muusikavideote seas. Üht viimastest videotest «The Ones to Fall» on blokeeritud Youtubes juba mitu korda veebilehe tsensuuripoliitika pärast. Bändi provokatiivsed live-esinemised šokeerivad publikut, samas on aastatega bändi fännide hulk tohutultkasvanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles