Vaata: Snoop Dogg avaldas 70ndate filmižanri stiilis muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snoop Dogg'i muusikavideo "So Many Pros"
Snoop Dogg'i muusikavideo "So Many Pros" Foto: promo

Hip-hopi legend ja meelelahutuse ikoon, Snoop Dogg, andis täna välja stiilse ja unikaalse muusikavideo oma äsja avaldatud loole “So Many Pros’, mis on tema tulevaselt ja esmakordselt Columbia Records`i alt debüteerivalt albumilt BUSH. Video läbivaks stiiliks on USAs 70ndatel levima hakanud filmižanr "Blaxploitation".

Snoop Dogg’i tulevane album "BUSH" ilmub Baltikumis 8. mail ja on produtseeritud mitmekordse Grammy-auhinna võitja  Pharrell Williamsi poolt, keda on ka “So Many Pros” videos näha. Album sündis loova koostööna  Doggystyle Records`i, I Am OTHER ja Columbia Records`i vahel. Album "BUSH" on eeltellitav siit ja kõik fännid, kes albumi eeltellivad, saavad koheselt kätte esiksingli “Peaches N Cream” ning uue loo “So Many Pros”. 

Snoop Dogg`i uue seiklusrikka muusikavideo “So Many Pros” produtsendiks oli Francois Rousselet, kes muuhulgas on koostööd teinud ka Kanye West`i ja Jack White`iga. Rousselet omas väga selget visiooni, mida muusikavideoga edasi anda. “Ma tahtsin Snoop Dogg`i kujutada musta James Bondina ja filmida teda stseenides, mis on inspireeritud Blaxploitation ajastust,” märkis Rousselet. ”See video on suur austusavaldus Blaxploitation ajastule mis oli graafilise disaini mõttes üks rikkamaid. Ainult Snoop Dogg suudaks kehastada läbi erinevate posterite sellist suursugust karakterit, mis avaldavad austust ühele Hollywoodi oluliseimale osale ajaloos.” Muusikavidoes astub üles ka Felicia Pearson, kes on tuntud populaarsest krimi-draamast ”The Wire”.

Album "BUSH" sisaldab lisaks koostööd ka artistidega nagu Charlie Wilson, Kendrick Lamar, Rick Ross, Stevie Wonder, ja T.I.

Snoop Dogg`i sõnul annab "BUSH" edasi retro-futuristlikku funki, millele on lisatud “hea-tuju” miks R&B ja popiga, luues midagi erilist, mida keegi varem teinud ei ole. Hiljutises intervjuus ütles Pharrell Williams, et Snoop`i album on parem kui tema enda oma. Snoop Dogg’i “hea-tuju” esiksingel “Peaches n Cream,” albumilt BUSH, ilmus märtsi alguses koos muusikavideoga, mille produtseerisid Aramis Israel ja Hanna Lux Davis

Foto: promo

Snoop Dogg on müünud üle 35 miljoni albumi, olles ülemaailmselt kuulus kui viimase kahe dekaadi tuntuim ja autoriteetseim artist meelelahutusamaailmas. Snoop Dogg on ka tuntud ärimees ja filantroop ning on oma edu näidanud lisaks muusikale ka filmides, TV-s, moemaailmas, brändide ja tehnoloogiaga töötades ja muidugi ka oma heategevusprojektis Snoop Youth Football League. 

Snoop`i koostöö hea sõbra ja kaasinnovaatori Pharrell Williams`iga albumi "BUSH" juures on tema järjekordne panus muusikamaailma, kui teerajaja ja trendilooja.

Vaata erilist Blaxploitation-stiilis muusikavideot loole “So Many Pros”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles