Dom Party «Gold» - Kullapalavik klubis Teater!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dom Party - Gold
Dom Party - Gold Foto: Klubi Teater

Sel reedel, 17.aprillil ootab klubi Teater kõiki Dom Party «Gold» peole. Dom Party on kõige populaarsem Klubi Teater pidudesari, mis võlub külastajaid alati enda kütkestava show ja suursugususega, ent on sel korral tavalisest veelgi säravam ja luksuslikum, sest klubi Teater mattub sel ööl tõelisesse kullasärasse.

Kuldehted kaunistamas klubi Teater diivade kütkestavaid kehasid ning ahvatlevad kingitused, mis saavad osaks pidulistele. Igal väiksemalgi kullahelmel on kõrge väärtus, samuti on iga hetk kulda väärt. Need kuldsed sõnad on öelnud John Mason ning seekordsel Dom Party'l saavad kõik sellele kinnitust.

Foto: Klubi Teater

Dom Party «Gold» toob lavale säravad tantsijad, kandmas kütkestavaid kuldehteid ning ka Sina võid endale võita silmipimestavalt kauni kuldehte, mis loositakse ürituse raames koostöös V&G Anton juveelisalongiga välja klubi Teater lehel.

Sel reedel on klubis Teater kullasadu ning seda sõna otseses mõttes. Kuldhelbeid langeb seekordsel Dom Party'l murdu ning kullaga mängimine saab sel ööl sootuks  uue tähenduse. 

Rohkem infot ürituse kohta võite leida Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles