Elu24 video! Uue perekonnanimega tasapisi harjuv Birgit avaldas oma lähiplaanid muusika vallas

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakiri Kroonika tähistas neljapäeval, 16.aprillil pidulikult oma 1000.numbri valmimist ja kutsus peoks kohale hulga staare, et üheskoos šampanjat rüübata ning üksteist õnnitleda. Teiste seas oli kohal ka värske abielunaine Birgit Õigemeel ehk nüüdsest Birgit Sarrap, kes vestles Elu24-ga põgusalt ajakirjandusest ja uuest perekonnanimest.

"Ma usun et Õigemeel käib minuga veel aastaid kaasas ja mul ei ole selle vastu midagi, sest ma armastan väga oma ema ja isa nime," rääkis kaunis Birgit Elu24-le, et kõik nimed kehtivad veel.

Staar on olnud kõigest nädalake Eestis ning Õigemeele nimega nimetatakse teda siin külla ja veel. "Eks ma ka ise alles harjun, see võtab kõvasti aega."

Lauljanna lubas jätkata eniselt vana rada ja teeb edasi seda muusikat, mis talle meeldib. Laval saab naist näha ansambliga Swingers ja ka üksi ning koos saatebändiga.

"Varsti on oodata uut lugu võib-olla varsti tulevikus ka uut plaati," rääkis Birgit, et tegutseb vanaviisi edasi ja tema Facebooki lehelt saab kõige rohkem infot.

Kas Birgitil on Kroonika peol ka ajakirjanikele soovitusi, mida sooviks teistmoodi või paremini Eesti meedias näha?

Lauljanna sõnul teeb meedia väga head tööd ja peole tulles ta ei mõelnud kordagi selle peale, et seal on nii palju ajakirjanikke.

"Tulin nagu oma koju või oma sõprade sekka," lisas Birgit, et tunneb, et avaliku elu tegelased ja ka ajakirjanikud on omavahel sõbrad.

"Kui keegi mingit jama keerab, siis iga avaliku tegelane annab andeks ja saab aru, et võib-olla oli põhjust midagi kirjutada."

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles