Kerli Kõiv sai oma esimese tattoo 15-aastaselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Universal Music Group`i pidu Tallinnas koos Kerli Kõivuga 03.09.08
Universal Music Group`i pidu Tallinnas koos Kerli Kõivuga 03.09.08 Foto: Lugejapilt
Inglite linna eestlannast lauljatari Kerli Kõivu keha on täis pikitud tattoo-sid. Seda märkasid paljud meie lugejad Universal Music Group-i peol klõpsitud piltidelt. Uurisime, mida need täpsemalt Kerlile sümboliseerivad.

Esimese tattoo sai Kerli Kõiv 15-aastaselt kingituseks oma emalt. «Tegelikult oli see minu 16.sünnipäeva kingitus ja maksis 100 krooni,» pajatas Kerli. «Tegime selle Tartus mingis kahtlases urkas Ivani juures.» 

Kerli sõnul tähendavad need hiinakeelsed hieroglüüfid «muusikat». «Ülemine kujund on sõna «päike» ja alumine «kõla», mis moodustavadki kokku sõna «muusika».»

«Parema käe liblikas sümboliseerib elamist, nagu oleks see minu viimane. Selle tegi mulle Koplis elav värvikas tattookunstnik Dimon Taturin.» 

Käte sisekülgedele kirjutatud tekstid on ladinakeelsed. «Paremale ehk terekäele on kirjutatud ladina keeles «inimrassisõber»  ja vasakule on kirjutatud «jumala tall»,» paljastab Kerli oma salapäraste tattoo-de tähendused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles