Suvesangarid on tagasi, et end suveks trimmi ajada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvesangarid
Suvesangarid Foto: TV3

Neljapäeval alustab TV3s uus huumorisportlik sari «Suvesangarid suveks trimmi», kus Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja võtavad ette tõhusa pekipõletusprogrammi.  Vaatajat ootab suurepärane meelelahutus, mis võimaldab sangarite rassimist jälgida, põnevaid trenninõkse omandada ja toitumisalast infot saada.

Suvesangarid Kristjan ja Indrek tunnevad praegusel kaunil kevadel talvehooaja survet, mis väljendub lihtsal viisil – püksinööbid ei lähe enam kinni. Niisiis alustavad poisid treeningutega, et end rannahooajaks vormi saada.

Foto: TV3

Teekonnal fitnessmodelli keha poole jagatakse nippe ja kogemusi teistelegi - proovimisele lähevad salendavad imetooted, erinevad treeningud, rahvatarkuse nipid ja dieedid. Esimeses saates võetakse eeskuju naistelt bikini-fitnessi trennis, Raudselt Leedilt ja Ott Kiivikaselt. Lisaks rannalõvi vormile innustab sangareid ka omavaheline võistlus.

Foto: TV3

«Suvesangarid suveks trimmi» alustab TV3s neljapäeval kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles