Galerii: DiModa tõi lavale Diana Kurvese uhiuue kollektsiooni ja modellisaate Katja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud reedel, 17.aprillil jõudis taaskord Lounge Deja Vu külastajateni üritus DiModa, mis sel korral ootas kõiki gurmaane nautima moeshow’d Eesti moeloojalt Diana Kurveselt kollektsiooniga Spring Colors!

DiModa tutvustas sel korral kohalikku moodi Diana Kurveselt. Värske kevadmoega alanud pidu tõi kohale mitmeid uudishimulikke moehuvilisi ja disainereid, kes end Diana Kurvese uue kollektsiooniga kurssi tulid viima. Moe-show tekitas vaatajates ülevoolavaid emotsioone ning õhtu Deja Vu's jätkuski kollektsiooni autori seltsis, tähistades disaineri loomingu edukat vastuvõtmist rahva seas.

Diana Kurves on naisteriideid disaininud juba aastast 2005. «Vaieldamatud klientide lemmikud on erinevate kangastega kokku sobitatud jakid ja kleidid ja seda kõike annab ka edasi minu kevad-suvine kleidikollektsioon. Spring Colors on romantiline, naiselik, lillede, värvide, volangide ja rüüzidega vürtsitatud maiuspalad.»

DiModa on kord kuus Lounge Deja Vu's toimuv stiilürituste sari, kus iga kuu tuuakse moelavale uuemad ja naiselikumad kollektsioonid kodumaistelt ja välismaistelt moebrändidelt. Sel korral sai laval tutvuda Diana Kurvese Spring Colors kollektsiooniga! Ilu tõi õhtusse GLOW Make up. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles