Video! Tanstuparadiisil esines Ukraina skandaalseim ja seksuaalseim naisansambel Nikita väga pöörase kontserdiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuparadiis: Ukraina naisansambel NIKITA
Tantsuparadiis: Ukraina naisansambel NIKITA Foto: Maksim Toome

Reedel 3. aprillil toimus Club Hollywoodis linna populaarseim ürituste sari  Tantsuparadiis (Танцевальный Pай), kus esines seekord Ukraina skandaalseim ja seksuaalseim naisansambel Nikita väga pöörase kontserdiga. Naistrio poolt ootas ees uus provokatiivne show «KÄSKIJA» («ХОЗЯИН») - see oli seksuaalsusest üle pulbitsev show, mis oli aga samas nii puhas ja tundeline, et unustatikõik eelarvamused ja siseneti põnevasse fantaasiate maailmasse!

Ukraina kaunitarid kütkestasid oma stiilse välimuse ja ultramoodsa muusika ning väga avameelsete sõnade ja kostüümidega.

Esitusele tullid kõik kuulsaimad laulud nagu «Verevki», «Mašina», «Avocado», «Soldat» ja täiesti uued hitid: «Igra» , «Hozjain», «Himija» ning veel paljud teised!

Seda showd vaadati eriti suurte silmadega ning pärast seda jätkus pidu kogu öö tõeliselt kuumal energiat täis peolainel.

Erilist sära lisasid veel ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist.

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic.

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub reedesel päeval 1.mail club Hollywoodis (Vana-Posti 8, Tallinn), kus esineb Venemaa 90-ndate legendaarne lauljatar - Sveta Moskvast.

Vaadake ka videoreklaami.  Müügis on ainult 1000 piletit, mis on saadaval 30% soodustusega kuni 27.aprillini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis.

Rohkem infot ametlikult kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles