Jennifer Lawrence andis prints Harryle korvi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cast member Jennifer Lawrence poses at the premiere of "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" in Los Angeles, California November 17, 2014. The movie opens in the U.S. on November 21. REUTERS/Mario Anzuoni  (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Cast member Jennifer Lawrence poses at the premiere of "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" in Los Angeles, California November 17, 2014. The movie opens in the U.S. on November 21. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Filmi «Näljamängud» staar Jennifer Lawrence on ilmselt üks väheseid naisi maamunal, kes ei soovigi printsiga kohtamas käia.

Nimelt keeldus näitleja Jennifer Lawrence minema prints Harryga kohtingule ning ütles kuulsale printsile kohtingukutse ära, vahendab Female First.

30-aastane kuninglik prints olevat huvitatud näitlejannaga kohtingust, aga sai pettumuse osaliseks.

Nimelt plaanis Harry staari viia õhtusöögile ning hiljem Kensingtoni paleesse tuuritama.

Jennifer Lawrence'il aga jätkub hetkel silmi ainult Coldplay staari Chris Martini jaoks, kellega veedeti sel kuul ühine õhtusöök ning romantiline käest kinni jalutuskäik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles